Geachte gast,

Op onze kaart en in onze menu’s vindt u een assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, op een eigentijdse manier gepresenteerd en geserveerd.

Onze basis ligt in de klassiek Franse keuken met invloeden vanuit alle windstreken. Verder maken wij veelal gebruik van seizoensproducten, daarnaast promoten wij ook streekproducten, zoals Olde Remeker, Brandrood, asperges uit Drempt, Wekeroms kalfsvlees en het Veluwse wild. Kortom; de regio op uw bord onderworpen aan de ideeën en creativiteit van ons team!

Onze menu’s kunnen wisselen van dag tot dag.

Wij zijn hierbij afhankelijk van toegewijde, voornamelijk lokale leveranciers, kwekers en boeren. Alle gepassioneerde mensen die voor ons smaakvol vlees, vis, allerlei bekende en minder bekende groenten, kruiden en eetbare bloemen leveren. Dat betekent echter niet dat wij dagelijks improviseren, integendeel, al onze creaties zijn het resultaat van nauwkeurig denk- en proefwerk.

Wij ervoor gekozen om onze menu kaart niet online weer te geven omdat wij u graag de juiste informatie geven.
Mocht u graag onze huidige menukaart willen inzien. Neemt u dan contact met ons opnemen via [email protected] dan mailen wij u deze toe.

Prijs indicatie,

Lunchmenu:
3-gangen:              € 37,50

JRE Menu:
3-gangen:              € 47,50
4-gangen:              € 52,50
5-gangen:              € 62,50
6-gangen:              € 70,-
7-gangen:              € 77,50

Wanneer u kaas in plaats van dessert wenst, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Uiteraard houden wij graag rekening met uw allergenen en lichten wij de gerechten toe.

 

Wij wensen u een prettig verblijf namens het gehele team van The Hunting Lodge