Over ons

TheHunting – jouw woonblog!

TheHunting.nl is ontstaan door mijn passie voor zowel wonen en interieur als online marketing. Naast mijn online marketing bureau FLIX Marketing, wilde ik ook een blog starten waar ik mijn creativiteit op kwijt kan en kan schrijven over interieur.

Interieur is al jaren een passie. Zo heb ik ik de opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie in Amsterdam gevolgd.

Je vindt hier artikelen over de laatste trends, handige informatie en ook product reviews. Wekelijks wordt nieuwe content toegevoegd en bovendien proberen we je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Over TheHunting.nl

Het Team

TheHunting.nl wordt gemaakt door een klein team dat bijna dagelijks met de website bezig is om nieuwe content toe te voegen en de website beter te maken.

  • Lizzy HoubenLizzy is de oprichtster van TheHunting.nl. Ze heeft haar passie voor online marketing gecombineerd met haar passie voor interieur en design. Op dit blog schrijft ze over haar eigen interieur- en productervaringen.
  • Tessa Tessa verzorgt binnen TheHunting.nl eigen artikelen over wonen en de artikelen van externe partijen. Wil je een samenwerking opzetten? Ook dan kan Tessa jou verder helpen!

Samenwerken? Dat kan!

Wil jij met ons samenwerken? Bijvoorbeeld door het laten testen van een product of door het schrijven van een gastartikel? Dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor! Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op via hallo@thehunting.nl met jouw verzoek en contactgegevens en wij komen z.s.m. bij je terug!

Contact

Wil jij contact met ons opnemen? Dan kan dat het makkelijkste via de mail: hallo@thehunting.nl

TheHunting.nl is onderdeel van FLIX Marketing
Keizersgracht 520H
1017 EK Amsterdam
(Geen bezoekadres)

KVK: 62364170
BTW: NL001833171B70